ingyen
webstatisztika
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Gél
Get Adobe Flash player

Kamagra Rágótabletta

Kamagra RágótablettaKamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az újgenerációs potenciajavító készítmények közé tartozik, melyek hatásosan gyógyítják a erekciós problémákat és nagymértékben javítják a szexuális potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmilyen potenciagondjuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két fajtájával találkozhat a fogyasztó vásárlás folyamán:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os dózisban, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor csökkentették a mellékhatásokat. Az új fajta immár kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

A potencianövelőszereink bármelyike megrendelhetőek web gyógyszertárunkban, ahol pár klikkeléssel megoldható, hogy 1 nap elteltévelaz igényelt szer az otthonában legyen. A titoktartás egyértelműen 100%, ezért senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vevőkben elsőszámú szempontja a vásárlásánál, hogy a patikák mennyire megbízható minőségűek szereket értékesítenek, ez cégünkre tökéletesen igaz. Az internet áruházunk kedvező díjszabással és akciókkal várja vásárlóit, akiket tartósan próbálunk ügyfelünkként számon tartani.

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta alkalmazása ugyanolyan fontos, mint a használati utasítások szerint eljárni, mivel csak így lehet biztosítani, hogy a fantasztikus potenciafokozó készítmény megfelelő eredményességével valóban javítsa a szexuális teljesítményt. A pirula szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai összetevőkből elterjednek a szervezetben és rövid idő alatt hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevőkből és az óhajtott merevedés ezért hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal egyszerűen szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelését követően a nyálkahártya révén a véráramba jut. Kamagra rágótabletta szedése alatt alkohol, koffein és energiaital ivása ellenjavallt.

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potencianövelő működési elve kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, melynek során a főbb hatóanyag, a Sildenafil elegendő vért áramoltatva a férfi nemi szervbe tartós merevedést idéz előadja 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy lnemi stimuláció következtében a hímvessző bekenésére simaizomzata ellankad és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciafokozó gyógyszer kiváló készítmény erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma kezelésre. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett modernkori nyavalya több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potenciaerősítők családjába tartozik, melyek a ezt megelőzően drasztikus gyógyítási módokkal szemben hatásosan és diszkréten kezel. Nem kell rejtegetni semmit, mivel gyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mint mielőtt az kiderülne. A pszichológiai, vagy stresszes életvitelmiatti időleges merevedési zavart is eredményesen kezeli.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak szintúgy ajánlott, mint merevedési problémával küzdő ifjabb és idősebbeknek társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre szakosodott Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabbtagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A nemi aktusok között szükséges regenerációs idő is töredékére lerövidül, ami több egymás utániszexuális aktust és sorozatos kielégülést biztosít. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan erekciót tapasztal, a potenciajavító gyógyszer csak akkor hozza létre erősebb erekció hatását, amikor szexuális inger éri az agyat.

Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, jelentősen erősen meg tudja növelni szexuális potenciájukat.

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciaerősítőhöz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula négy szexuális együttlétre elegendő, amennyiben az teljes gyógyszer felhasználásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A színes gyógyszer összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, mely ennek köszönhetően hosszan tartó és erősebb lesz. A 100mg-os dózis szükség esetén felezhető is soványfelhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a felhasználó megismerheti Kamagra készítmények jellemzőek tulajdonságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer erősebb hatást ér el az alkalmazás megkezdésétől eltelt fél, háromnegyed órán belül és a kialakult erekció 4-5 órán keresztül kitart. A stimulálásra reagálva a hímvessző bekenésére tartósan biztosítja a maximálisan határozott merevedést, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit elernyesztve, nagyobb vérmennyiséget juttat a hímvessző bekenésére barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két aktus közötti regenerációs idő lerövidülése, és egy eseti méretnövekedés a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedéseKamagra Rágótabletta napi szedése

A napi hatóanyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy 24 óra leforgása alatt legfejjebb egy darab teljesítményfokozót szabad alkalmazni. A tabletta adagokra bontható, ha a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elég a potenciajavító a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mert gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legáltalánosabb tüneteiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a vásárló tetszetősnek lássa a készítmény külsejét is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külsőleg színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel véleményük szerint a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potenciafokozó mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízesítéssel vehető meg.

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta felületén a 4 szemes levélben lévő tablettáknak gravírozott, mint általában a legtöbb potenciajavító gyógyszer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

csomagolás védi a tablettákat a külsőleg sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések láthatók a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a tabletták nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú piruláknak a nincs közepe, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabos csomagolás egy pont ugyanakkora méretűre tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben fordulnak előadja használatánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy tartós terápiás célú szedése előtt javallott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el az alkalmazása rizikófaktornak számít-e vagy sem, illetve mekkora adag felel meg kezdő adagként a páciens számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul előadja a

– vérnyomás ingadozás,

– erősebb migrénes fejfájás

Az utóbb említett két szimptóma főleg azokban az esetekben fordul előadja, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Épp az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Extrém esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta használatánál, ha a használó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert szed párhuzamosan. Tehát feltétlen kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a szedése, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatásaKamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A szedése más tablettákkal lehetséges, ha kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrát származású gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta általi terápiás kezelésnek, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok szintén nem teszik lehetővé a potenciafokozó szedését. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében javallottszakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes orvosságokhatásairól.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára Magyarországon átlagosnak nevezhető, vagyis más potenciafokozó gyógyszerekhez viszonyítva se nem drága se nem olcsó. , A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára átlag 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, darabonkénti ára sokkal kedvezőbbek. 7darab olyan 15000Ft-ért vásárolható meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a pár száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnos, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, amelyek ára jóval kedvezőbbek, mint az originális készítményeké. A származási helyéről, előállítójáról, áráról mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol tapasztaltabb fogyasztók mondják el véleményüket a készítmény jellemzőiről, leginkább hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciajavító gyógyszerek széles skáláját kínálja erekciós zavarok orvoslására és nemi teljesítményfokozásra, védjegyeire igyekszik minden fogyasztójának ráirányítani a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának megállapításánál. Eredeti gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a használó dolgát, akinek egészségre az kedvező árú utánzatok veszélyesek is lehetnek. A vásárlásnál a fogyasztók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a sokszor másolt gyógyszer a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem kapható a magyarországi gyógyszertárakban, mivel nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külföldi patikákban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta. Interneten keresztül is megvásárolható online patikákban, mint például cégünktől, amelyet mi is külföldről szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Hazánkban forgalmazásban lévő potenciafokozók körében, mert épphogy egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ennek ellenére népszerűsége máris tapasztalható, ami mérsékelten közepes árának is betudható fantasztikus hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta vény nélküli beszerzése tökéletes választás azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek lépéseiről a vásárlók minden részletre kiterjedőek információt kaphatnak internet patikánkban.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta vásárlásakor garanciát adunk arra, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Bizonyítandó jó szándékunkat felajánljuk a cseregarancia lehetőségét is más hatóanyagú potencianövelő szerrel, ennek köszönhetően a vásárlók kipróbálhatnak más potenciajavító gyógyszereket is. Az ismert internet patikák, mint például cégünk is garanciaadásnál figyelmeztetjükaz ügyfeleket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha megígérik, hogy a betegtájékoztatóban leírt helyes alkalmazási mód szerint alkalmazzák a készítményt. A nem megfelelően használt potenciafokozó készítmény hatására és egyéb kellemetlen mellékhatásaira vállalkozásunk nem biztosít garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvesség mentes, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy óvatlanság folytán kiskorú veszélyeztetésére kerüljön sor. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a lejárati dátumot követően a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta másnak szedésre nem átadható.

Internetes shopunk ezen cikkében a Kamagra Rágótabletta potencia gyógyszer -ről sok mindenről informálódhat. Kamagra Rágótabletta kedvező áron eladó  a Kamagra rendelés lapon !